FAQ

1. Hvad går Marabou-konkurrencen Lav din egen smag ud på?

Nu slår vi dørene op til chokoladefabrikken og lader alle smagseksperter i Danmark, Sverige, og Finland lave og navngive deres egen drømmesmag. Til din hjælp har du 64 ingredienser at vælge mellem, og bagefter kan du være med i konkurrencen om at gøre smagen til den næste store nyhed på butikshylderne. Hvert bidrag kan indeholde op til tre ingredienser, og der udpeges i alt tre vindere i konkurrencen.

2. Hvordan deltager jeg?

For at få chancen for at vinde Marabou-konkurrencen Lav din egen smag, skal du gå ind på https://lavdinegensmag.marabou.dk og vælge op til tre ingredienser, som du vil tilføje til den klassiske Marabou-mælkechokolade for at gøre den til din drømmekombination. Når du har udvalgt dine favoritingredienser, navngiver du din Marabou og motiverer, hvorfor din chokoladeplade er en vinder.

3. Er konkurrencen åben for alle?

Alle indbyggere i Danmark, Sverige, og Finland, der er over 16 år – eller som har værges tilladelse, hvis du er yngre – kan deltage i konkurrencen.

4. Kan jeg deltage flere gange?

Ja. Hvis du har mere end en favoritkombination, kan du indsende flere bidrag.

5. Hvor længe løber konkurrencen?

Konkurrencen er åben fra den 1. januar til og med den 28. februar 2020. Efter dette kan du naturligvis fortsætte med at lave dine egne smage, men de vil ikke blive regnet som bidrag i konkurrencen. De kan derimod inspirere Marabou til vores fremtidige smagsvarianter.

6. Hvor mange ingredienser kan jeg tilføje i min chokoladeplade?

Du kan vælge op til tre velsmagende ingredienser i din Marabou-mælkechokolade.

7. Hvordan bedømmes bidragene?

Hver chokoladeplade bedømmes ud fra to vigtige kriterier: smag og kreativitet. Først vil en uvildig jury vurdere bidragene og udvælge dem, der går videre til næste omgang. Her vil et separat ekspertpanel med mindst et uvildigt jurymedlem udpege tre vindere, der vil få besked senest i slutningen af maj 2020.

8. Hvorfor kan jeg ikke indsende med det navn, jeg ønsker?

For at chokoladepladen skal føles som en del af Marabou-mælkechokoladefamilien, har vi indført visse begrænsninger i forhold til navnet. Navnet må ikke være uegnet på nogen måde. Det kan være et navn, som eksempelvis er krænkende, ubehageligt, politisk motiverende, alternativt kombinationer af navne, som allerede findes i Marabous eget sortiment.

9.Hvad er præmien?

De tre heldige vindere bliver inviteret til chokoladefabrikken i Upplands Väsby i Stockholm, Sverige. Her får de mulighed for at arbejde med vores chokoladeeksperter og eksperimentere med deres egne kreationer og gøre deres egen Marabou-chokoladeplade til virkelighed.

De tre vinderes chokoladeplade vil derefter blive lanceret i butikkerne i tre forskellige perioder i 2021. Datoen for lanceringen af chokoladepladerne bestemmes af Marabou-teamet. Du finder mere udførlige informationer om præmien under Regler og vilkår.

10. Hvor vil chokoladepladerne blive produceret?

På Marabous chokoladefabrik i Upplands Väsby i Sverige.

11. Hvad sker der, hvis flere personer indsender samme smagsbidrag?

Eftersom vi bedømmer både smag og kreativitet, vil vi ud over selve ingredienserne også inkludere chokoladepladens navn og konkurrencemotiveringen i bedømmelsen.

12. Hvad sker der, vis en af ingredienserne ikke kan anvendes i et af de vindende bidrag?

Marabou vil i størst mulige udstrækning fremstille de chokoladeplader, som finalisterne har konkurreret med, eller en nærliggende smag. Men hvis en smagskombination viser sig umulig at føre ud i virkeligheden, forbeholder Marabou sig ret til at erstatte eller fjerne en ingrediens.

13. Har vinderen rettigheder til chokoladepladen?

Nej. Hvis du vælger at deltage i konkurrencen, accepterer du, at vi hos Marabou får rettighederne til dit bidrag. Dette inkluderer blandt andet navn, design og kombination af ingredienser. Du finder mere udførlige informationer under Regler og vilkår.