FAQ

1. Hvad er Marabou Lav din egen smag?

Marabou-konkurrencen Lav din egen smag fra den 1. januar til den 28. februar 2020 er nu lukket for flere bidrag. Men du har stadig mulighed for at indsende nye forslag for at inspirere os til fremtidige produkter. Det kan du gøre frem til og med den 31. oktober 2020.

2. Hvordan deltager jeg?

Konkurrencen om at sammensætte en smag, som bliver den næste store nyhed på butikshylderne, er nu lukket for flere bidrag. Men du kan fortsat inspirere Marabou til fremtidige produkter ved at sammensætte din drømmesmag på basis af tre ingredienser.

3. Kan jeg indsende flere forslag?

Konkurrencen er lukket for flere bidrag, men du kan indsende lige så mange forslag, du har lyst til for at inspirere os til fremtidige produkter.

4. Hvor længe kan jeg indsende forslag?

Konkurrencen er lukket for flere bidrag, men du kan fortsætte med at indsende forslag, som kan inspirere os til fremtidige produkter frem til og med den 31. oktober 2020.

5. Hvor mange ingredienser kan jeg tilføje i min chokoladeplade?

Du kan vælge op til tre velsmagende ingredienser i din Marabou-mælkechokolade.

6. Hvordan vurderes forslagene?

Konkurrencen er lukket for flere bidrag, men du må stadig gerne indsende flere smagsforslag. Marabou kan bruge forslagene som inspiration til fremtidige produkter, men der er ingen garanti for, at der udvikles et produkt præcist efter forslagene.

7. Hvorfor kan jeg ikke længere skrive et navn på chokoladen?

Da konkurrencen er lukket for flere bidrag, er der ikke længere brug for navn og motivering til at adskille forslagene fra hinanden.

8. Er der en præmie?

Konkurrencen er lukket for flere bidrag, og nu er vi i gang med at udvælge vinderne. Deres forslag til chokoladeplader lanceres i 2021. Du må meget gerne fortsætte med at indsende forslag, som kan inspirere os til fremtidige produkter. Der er dog ingen præmier, kun glæden ved at være kreativ.

9.Hvor bliver chokoladen produceret?

I Marabous chokoladefabrik i Upplands Väsby i Sverige.

10. Hvilke rettigheder har jeg til chokoladepladen?

Ingen. Marabou ejer rettighederne til alle smage, som er sammensat på dette website. Du kan læse mere om det under Regler og vilkår.